Ιταλία

Η σχετικά πρόσφατη ανάπτυξη της Ιταλίας ως διεθνές χιονοδρομικό κέντρο οφείλεται κυρίως στις χαμηλές τιμές της συγκριτικά με άλλες χώρες των Άλπεων. Αν και παραμένει ακόμη και σήμερα οικονομική λύση για τους λάτρεις του σκι, δεν είναι «η ευκαιρία» όπως στο παρελθόν.

Πλέον πρέπει να ανταγωνιστεί τους παλιούς τους σπορ όχι μόνο στις τιμές, αλλά και στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και την επάρκεια των εγκαταστάσεων. Και τα καταφέρνει αρκετά καλά με την ανάπτυξη των δικτύων lifts και τον εκμοντερνισμό των μηχανημάτων δημιουργίας χιονιού (snowmaking). Στα υπέρ αυτής της χώρας υπολογίστε επίσης το καλό φαγητό, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τις υπέροχες φυσικές ομορφιές, ιδιαίτερα στην πλευρά των Δολομιτών.

Θέρετρα
Επιλέξτε τον προορισμό σας κάνοντας κλικ σε ένα από τα παρακάτω χιονοδρομικά κέντρα:

Wonderland Lufthansa City Center

We are specialized in the areas of individual packaged tours and business travel. Greece is our specialty with all kind of arrangements like air, boat, train ticketing, special arrangements with hotels, assistance to the airports and ports of all the islands.

Επισκεφθείτε το Wonderland.gr και αφήστε μας να οργανώσουμε για σας, το ταξίδι των ονείρων σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ CLUB MED

Club med Europe for kids and familiesΑπολαύστε οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά σας, στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης. Τα Club Med φροντίζουν ώστε τα παιδιά σας να απασχολούνται με πλήθος δραστηριοτήτων καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξένοιαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία Club Med εδώ.