Η Εταιρεία

Όλοι αγαπούν τις διακοπές στο χιόνι.
Οι δικές σας διακοπές ξεκινούν με την πρώτη επαφή με το Ski Company. Γνωρίζουμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης, σχεδιάζοντας μαζί σας το ιδανικό ταξίδι όπως το ονειρεύεστε.

Ποτέ πριν ο δρόμος για τις πίστες δεν ήταν τόσο κοντά!

Υπηρεσίες
Οι υπηρεσίες μας αφορούν σε ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν:
• Αεροπορικά / ακτοπλοϊκά εισιτήρια
• Δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, chalets ή διαμερίσματα
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προαιρετικά
• Μεταφορές με ιδιωτικό ταξί ή mini bus
• Ενοικίαση αυτοκινήτου
• Ταξιδιωτική προσωπική / οικογενειακή ασφάλεια

Προνόμια
• Άμεση εξυπηρέτηση
• Τηλεφωνικές κρατήσεις
• Άτοκες δόσεις
• Επιλεγμένο δίκτυο προμηθευτών
• Η καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής των προϊόντων
• Προσφορές σε πολλούς προορισμούς
• Ταξίδια προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας


Η φιλοσοφία μας

Διαμονή
Στο Ski Company θεωρούμε ότι οφείλουμε, σε εσάς, τους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέγετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Από υπερπολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι άνετα και προσιτά διαμερίσματα, η επιλογή είναι δική σας.

Ξενοδοχεία
Έχουμε επιλέξει για εσάς, με ιδιαίτερη φροντίδα, ξενοδοχεία στα καλύτερα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης. Απόλυτος στόχος μας οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Φιλοδοξία μας είναι να αισθανθείτε ότι εξασφαλίσατε τις διακοπές που σας ταιριάζουν, στο ξενοδοχείο που επιθυμείτε και πάντα στη σωστή τιμή.

Διαμερίσματα και Σαλέ
Τα τελευταία χρόνια, τα διαμερίσματα και σαλέ συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ταξιδιωτών. Ορισμένοι τα επιλέγουν επειδή προσφέρουν άνεση και προσωπικό χώρο. Άλλοι τα προτιμούν διότι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα δημοφιλέστερα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Σας προτείνουμε από μεγάλα και πολυτελή έως μικρά και λειτουργικά διαμερίσματα και σαλέ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.


Με νέες ολοκληρωμένες και ευέλικτες ταξιδιωτικές προτάσεις, για τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, συνεχίζουμε και φέτος την επιτυχημένη μας πορεία στο χώρο του εξειδικευμένου τουρισμού.

Με μοναδικό μας στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνουμε τη δυνατότητα στους λάτρεις των χειμερινών σπορ να σχεδιάσουν το ταξίδι τους στο χιόνι, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής, στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Τα ταξιδιωτικά μας πακέτα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας και φροντισμένα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια.


Προσφέρουμε πακέτα ατομικών και οργανωμένων ταξιδιών στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο info@skico.gr και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό ταξίδι για σκι στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Η Ski Company είναι προϊόν της Wonderland Τουριστική Ξενοδοχειακή Επενδυτική Α.Ε..


WONDERLAND ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕ
Παναγίτσας 2,145 62 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ: (+30) 210 80.18.198
Fax: (+30) 210 80.18.441
Website: www.skico.gr

Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014

Wonderland Lufthansa City Center

We are specialized in the areas of individual packaged tours and business travel. Greece is our specialty with all kind of arrangements like air, boat, train ticketing, special arrangements with hotels, assistance to the airports and ports of all the islands.

Επισκεφθείτε το Wonderland.gr και αφήστε μας να οργανώσουμε για σας, το ταξίδι των ονείρων σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ CLUB MED

Club med Europe for kids and familiesΑπολαύστε οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά σας, στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης. Τα Club Med φροντίζουν ώστε τα παιδιά σας να απασχολούνται με πλήθος δραστηριοτήτων καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξένοιαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία Club Med εδώ.