Όροι & Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι Συμμετοχής
Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Γενικούς Όρους Συμμετοχής που ισχύουν για όλα τα ταξίδια του Ski Company, όπως καθορίστηκαν σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης 90/314. Η συμμετοχή σας σε οποιοδήποτε ταξίδι σημαίνει, ταυτόχρονα, την αποδοχή των παρακάτω όρων.


Συμβατικές υποχρεώσεις του Ski Company προς τον ταξιδιώτη.
Το Ski Company σέβεται τον ταξιδιώτη και στόχος του είναι να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Για λόγους σαφήνειας διευκρινίζεται ότι η ευθύνη του γραφείου περιορίζεται στο συντονισμό και τη διοργάνωση ταξιδίων / εκδρομών. Όλοι οι φορείς με τους οποίους συνεργάζεται το γραφείο για τη διοργάνωση των ταξιδίων / εκδρομών, όπως για παράδειγμα οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία, είναι ανεξάρτητες επιχειρήσεις και συνεπώς δεν δύναται να έχει άμεσο έλεγχο της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών. Παρόλα αυτά το Ski Company θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι αντάξιες των προσδοκιών του ταξιδιώτη. Ωστόσο, αστάθμητοι παράγοντες ενδέχεται να επηρεάσουν το πρόγραμμα του ταξιδιού και συγκεκριμένα:


Αλλαγές στις ημερομηνίες αναχώρησης
Οι ημερομηνίες του ταξιδιού ενδέχεται να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση που προκύψουν αλλαγές στα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών. Το Ski Company δεν θα ευθύνεται για τυχόν αλλαγές, καθυστερήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων από τις αεροπορικές εταιρείες. Σε κάθε περίπτωση οι τελικές ημερομηνίες αναχώρησης θα σας γνωστοποιηθούν τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης ή αμέσως μετά την ανακοίνωση της αλλαγής από την αεροπορική εταιρεία.


Αλλαγές στα ξενοδοχεία διαμονής
Αν λόγω απρόβλεπτων δυσχερειών, το γραφείο αναγκαστεί να αλλάξει ξενοδοχείο με άλλο ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας δεν υποχρεούται αποζημίωσης.
• Όλα τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιεί το γραφείο έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας της χώρας στην οποία βρίσκονται και υπάγονται στην τοπική κατηγοριοποίηση ανάλογα με τις παροχές τους σε: 5 αστέρων - Πολυτελείας, 4 αστέρων - Α' Κατηγορίας, 3 αστέρων - Β' Κατηγορίας
• Τα τρίκλινα δωμάτια δεν είναι πάντα άνετα. Το τρίτο κρεβάτι μπορεί να είναι πτυσσόμενο και μικρότερο από τα κανονικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις το Ski Company δεν τα συνιστά για τρεις ενήλικες, παρά μόνο σε οικογένειες με παιδιά.
• Τα δωμάτια παραχωρούνται κατά την άφιξη από τις 14.00-15.00, ενώ την ημέρα της αναχώρησης παραδίδονται στις 12.00. Θα πρέπει να φτάσετε στο ξενοδοχείο την ημέρα της προγραμματισμένης άφιξής σας ή, αν για οποιονδήποτε λόγο αυτό δεν είναι δυνατό, να ειδοποιήσετε το ξενοδοχείο απευθείας, για την καθυστέρησή σας. Τα ξενοδοχεία, ακόμα κι αν έχετε προπληρώσει το σύνολο της κράτησής σας, διατηρούν το δικαίωμα, αν δεν εμφανιστείτε την προβλεπόμενη μέρα και δεν ενημερώσετε, να διαθέσουν το δωμάτιό σας σε άλλους. Στην περίπτωση αυτή, ακολουθείται η ακυρωτική πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου. Γι' αυτό, μην ξεχάσετε να ενημερώσετε.


Αλλαγές τιμών
Οι τιμές που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο έχουν βασιστεί σε συγκεκριμένες παραμέτρους κόστους (τρέχουσες τιμές αεροπορικών ναύλων & τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες). Οποιαδήποτε μεταβολή στις παραμέτρους του κόστους θα επηρεάσει αντίστοιχα και τις τελικές τιμές πώλησης. Η γνωστοποίηση προς τον ταξιδιώτη θα γίνει τουλάχιστον 1 βδομάδα πριν την αναχώρηση, χωρίς να αποτελεί λόγο ακύρωσης.


Καταστάσεις ανωτέρας βίας
Το Ski Company δεν ευθύνεται για τις συνέπειες από τυχόν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, τροφικές δηλητηριάσεις, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αεροπειρατείες, απεργίες, πραξικοπήματα, πολέμους, σεισμούς, πυρκαγιές, πλημμύρες ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς και για εγκληματικές πράξεις τρίτων, όπως κλοπή ή φθορά αποσκευών, χρημάτων και τιμαλφών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.


Συμβατικές Υποχρεώσεις του ταξιδιώτη προς το Ski Company
Η έγκαιρη δήλωση της κράτησής σας για τις υπηρεσίες του γραφείου συμβάλλει στην εξασφάλιση διαθεσιμότητας. Σας γνωρίζουμε ότι το Ski Company δεν αναλαμβάνει την πληρωμή προσωπικών σας λογαριασμών (π.χ. για τηλεφωνήματα, ποτά κτλ.) οι οποίοι θα πρέπει να εξοφλούνται κατά την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο.


Ασφάλιση
Βάσει των οδηγιών της Ε.Ε., το Ski Company έχει συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο, για αστική και επαγγελματική ευθύνη, που καλύπτει τον ταξιδιώτη σε περίπτωση πλημμελούς ή μη εκτέλεσης των συμβατικών υποχρεώσεων κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ενώ σε περίπτωση αφερεγγυότητας ή πτώχευσης καλύπτει τον επαναπατρισμό του. Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής ταξιδιωτικής ασφάλισης για τους συμμετέχοντες που το επιθυμούν, με ανάλογη χρέωση για προσωπικά ατυχήματα, απώλεια αποσκευών κλπ.


Διαβατήρια/Βίζα
Στις χώρες που υπάγονται στη Συνθήκη Σένγκεν δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε με διαβατήριο, μπορείτε και με την αστυνομική σας ταυτότητα αρκεί να μην είναι παλαιότερη των 10 ετών και να μην είναι κομμένη λόγω γάμου. Τα νήπια και τα παιδιά χρειάζονται διαβατήριο. Οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν σε ελληνικά διαβατήρια. Σε περίπτωση που διαθέτετε διαβατήριο άλλης χώρας, ίσως χρειαστείτε βίζα. Ενημερώστε τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο του Ski Company.


Παιδιά
Τα παιδιά μέχρι 12 ετών δικαιούνται συνήθως έκπτωση στο αεροπορικό εισιτήριο και στο δωμάτιο ξενοδοχείου εφόσον το μοιράζονται με 2 ενήλικες. Δεν υπάρχει έκπτωση όταν το παιδί μοιράζεται το δωμάτιο με έναν μόνον ενήλικα.


Κλοπές
Το Ski Company δεν ευθύνεται για τυχόν κλοπές στη χώρα επίσκεψής σας. Για το λόγο αυτό σας συνιστά ορισμένους τρόπους για να προφυλαχθείτε και να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες:
• Στα ξενοδοχεία μην αφήνετε χρήματα, έγγραφα ή τιμαλφή στις αποσκευές σας. Αν το δωμάτιο δεν έχει θυρίδα μπορείτε να τα ασφαλίσετε σε θυρίδα που συνήθως διαθέτει η reception του ξενοδοχείου.
• Στις αποσκευές που παραδίδετε στο αεροπλάνο μην αφήνετε χρήματα ή τιμαλφή και βεβαιωθείτε ότι είναι κλειδωμένες.
• Στις περιηγήσεις, στα μουσεία και τα καταστήματα μην αφήνετε εκτεθειμένες τσάντες ή πορτοφόλια γιατί υπάρχει κίνδυνος κλοπής.


Ακύρωση ταξιδιού
Για να είναι έγκυρη η κράτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή. Το ποσό της προκαταβολής εξαρτάται από την αξία της κράτησης και τους όρους που θέτει ο ταξιδιωτικός σύμβουλος. Η εξόφληση του υπολοίπου πρέπει να γίνεται 15 τουλάχιστον ημέρες πριν από την έναρξη του ταξιδιού. Ο ταξιδιώτης μπορεί να ακυρώσει το ταξίδι του, εφόσον το επιθυμεί, με τις παρακάτω προϋποθέσεις και επιβαρύνσεις:


Υψηλή περίοδος(Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά)
• Μέχρι 60 ημέρες πριν την αναχώρηση έξοδα φακέλου €50
• Από 59 μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, με χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 30% επί της συνολικής τιμής πώλησης του ταξιδιού.
• Από 44 μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση, με χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 60% επί της συνολικής τιμής πώλησης του ταξιδιού.
• Από 29 μέρες πριν μέχρι και την ημερομηνία αναχώρησης με χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 100% επί της συνολικής τιμής πώλησης του ταξιδιού.


Υπόλοιπη περίοδος
• Μέχρι 35 ημέρες πριν την αναχώρηση έξοδα φακέλου €50
• Από 34 μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση, με χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 50% επί της συνολικής τιμής πώλησης του ταξιδιού.
• Από 20 μέχρι 11 μέρες πριν την αναχώρηση, με χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 70% επί της συνολικής τιμής πώλησης του ταξιδιού.
• Από 10 μέρες πριν μέχρι και την ημερομηνία αναχώρησης με χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 100% επί της συνολικής τιμής πώλησης του ταξιδιού.Σε ειδικές περιπτώσεις τα ακυρωτικά μπορεί να είναι διαφορετικά. Στις περιπτώσεις αυτές οι όροι ακύρωσης που ισχύουν ανά περίπτωση περιγράφονται αναλυτικά στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.


Wonderland Lufthansa City Center

We are specialized in the areas of individual packaged tours and business travel. Greece is our specialty with all kind of arrangements like air, boat, train ticketing, special arrangements with hotels, assistance to the airports and ports of all the islands.

Επισκεφθείτε το Wonderland.gr και αφήστε μας να οργανώσουμε για σας, το ταξίδι των ονείρων σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ CLUB MED

Club med Europe for kids and familiesΑπολαύστε οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά σας, στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης. Τα Club Med φροντίζουν ώστε τα παιδιά σας να απασχολούνται με πλήθος δραστηριοτήτων καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξένοιαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία Club Med εδώ.