Βουλγαρία

Τόσο οι σκιέρ όσο και όσοι κάνουν σνόουμπορντ έχουν γίνει μεγάλοι θαυμαστές της Βουλγαρίας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αφού με μόλις λίγες ώρες οδήγησης από το σπίτι σας μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά πραγματικά συναρπαστικά θέρετρα σκι.

Ο πιο δημοφιλής προορισμός είναι το Bansko. Εδώ θα βρείτε καταπληκτικές διαδρομές που διευκολύνονται από σύγχρονους αναβατήρες (ski lifts). Η καρδιά του χωριού είναι το ιστορικό κέντρο που έχει διατηρήσει την παραδοσιακή του γοητεία. Στην γύρω περιοχή υπάρχουν πολλά μοντέρνα ξενοδοχεία, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν πισίνες και σπα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ποιότητα της εξυπηρέτησης και του φαγητού μπορεί να είναι απογοητευτική (εκτός από τις περιπτώσεις των καλύτερων ξενοδοχείων, όπως το Kempinski και το Lucky), ωστόσο οι τιμές είναι ασυναγώνιστες.

Το δεύτερο πιο δημοφιλές θέρετρο είναι το Borovets. Αν και δεν είναι τόσο οργανωμένο όσο το Bansko, εκπέμπει περισσότερο την αίσθηση και την ατμόσφαιρα ενός αληθινού θέρετρου σκι των Άλπεων.

Όποιο θέρετρο και αν επιλέξετε θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη.

Θέρετρα
Επιλέξτε τον προορισμό σας κάνοντας κλικ σε ένα από τα παρακάτω χιονοδρομικά κέντρα:

Wonderland Lufthansa City Center

We are specialized in the areas of individual packaged tours and business travel. Greece is our specialty with all kind of arrangements like air, boat, train ticketing, special arrangements with hotels, assistance to the airports and ports of all the islands.

Επισκεφθείτε το Wonderland.gr και αφήστε μας να οργανώσουμε για σας, το ταξίδι των ονείρων σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ CLUB MED

Club med Europe for kids and familiesΑπολαύστε οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά σας, στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης. Τα Club Med φροντίζουν ώστε τα παιδιά σας να απασχολούνται με πλήθος δραστηριοτήτων καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξένοιαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία Club Med εδώ.