ΗΠΑ

Μερικά από τα καλύτερα θέρετρα για σκι στον κόσμο βρίσκονται στις ΗΠΑ. Το Aspen και το Vail, συγκεκριμένα, είναι γνωστά σαν πόλοι έλξης διασημοτήτων και jet-set. Ωστόσο, μπορεί να μην γνωρίζετε ότι το σκι και το σνόουμπορντ είναι εξαιρετικά, ότι η ποιότητα του χιονιού είναι συνήθως εξαιρετική και ότι μπορείτε να βρείτε άνετη διαμονή σε λογικές τιμές. Υπάρχουν επίσης πολλά θέρετρα τα οποία δεν είναι γνωστά στην Ευρώπη, αλλά είναι απίστευτα εντυπωσιακά: το Jackson Hole –που έχει μερικές από τις καλύτερες δραστηριότητες για έμπειρους σκιερ στον κόσμο- , τα Alta και Snowbird - που έχουν 20μ χιονόπτωση κατά μέσο όρο ανά έτος και είναι παράδεισοι πούδρας – και το Steamboat πατρίδα της «Champagne Powder».

Ο καλύτερος τρόπος να οργανώσει κανείς ένα ταξίδι στα θέρετρα σκι των ΗΠΑ είναι να το συνδυάσει με μια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος των μεγάλων πτήσεων.

Θέρετρα
Επιλέξτε τον προορισμό σας κάνοντας κλικ σε ένα από τα παρακάτω χιονοδρομικά κέντρα:

Wonderland Lufthansa City Center

We are specialized in the areas of individual packaged tours and business travel. Greece is our specialty with all kind of arrangements like air, boat, train ticketing, special arrangements with hotels, assistance to the airports and ports of all the islands.

Επισκεφθείτε το Wonderland.gr και αφήστε μας να οργανώσουμε για σας, το ταξίδι των ονείρων σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ CLUB MED

Club med Europe for kids and familiesΑπολαύστε οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά σας, στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης. Τα Club Med φροντίζουν ώστε τα παιδιά σας να απασχολούνται με πλήθος δραστηριοτήτων καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξένοιαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία Club Med εδώ.